vineri, 9 iunie 2017

Lenjeriile din bambus incep sa le devanseze pe cele din bumbac

Lenjeriile din bambus reprezinta una dintre cele mai populare variante, pentru care opteaza numeroase persoane ce isi doresc ca dormitorul lor sa fie perfect din toate punctele de vedere. Totusi, multi nu cunosc care sunt toate avantajele aduse de acest tip de lenjerie de pat, precum faptul ca sunt cele mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Confort

Atunci cand se alege o noua lenjerie, primul criteriu pe care aceasta trebuie sa il indeplineasca este confortul, iar abia dupa trebuie sa se puna pret pe tarif. Astfel, bambusul se remarca din acest punct de vedere, fiind foarte placut la atingere si asigura un somn cu adevarat odihnitor, totul pentru ca materialul respira mai bine si nu capteaza caldura, indiferent de sezon.

Sanatos

Un set de lenjerii din bambus are avantajul si ca este un antibacterian natural, motiv pentru care se reduce semnificativ riscul alergiilor, lucru ideal in cazul copiilor sau celor mai sensibile persoane.

Durata de viata


Un alt mare avantaj este ca acestea rezista foarte bine in timp si promit o lunga durata de viata. Fibrele sunt mult mai lungi, mai rezistente, usor de intretinut, nu se uzeaza rapid si isi pastreaza flexibilitatea pentru mai multi ani la rand. De asemenea, bambusul este neabsorbant, motiv pentru care nu se vor uza cu trecerea timpului.

De unde?


Singurul minus al acestor lenjerii din bambus ar fi pretul mai ridicat decat alte variante, insa per total aceasta se va dovedi a fi o alegere mult mai inspirata, intrucat raportul calitate – pret este grozav. Casa New Concept reprezinta locul ideal de unde pot fi achizitionate astfel de produse, gama fiind suficient de variata pentru a indeplini preferintele estetice ale fiecarei persoane, insa clientii se bucura si de avantaje precum asigurarea transportului gratuit prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu