sâmbătă, 4 iunie 2016

Cum putem proteja vopseaua masinii cu stil?

In ziua de azi putem vedea pe strada o multime de masini a caror vopsea se prezinta intr-o stare ireprosabila din punct de vedere estetic si ne gandim ca aceasta cu siguranta a costat cateva mii de euro. In realitate insa, de cele mai multe ori nu este vorba decat de un autocolant aplicat care sa imite aspectul unei vopsele metalizate.

Colantari auto

Acesta reprezinta un fenomen foarte popular in ziua de azi, la care apeleaza tot mai multi soferi care isi doresc ca masinile personale sa se evidentieze in trafic fata de celelalte. Insa colantarea unui autoturism se poate face si cu o folie speciala, transparenta, ce are rolul de protejare a vopselei originale, impotriva zgaraieturilor inevitabile din parcari, fie de pietricelele de pe sosele.
Insa cei mai multi opteaza pentru colantari auto atunci cand vor sa aiba parte pe masina lor de un design special, intrucat preturile sunt foarte accesibile, mult mai scazute decat in cazul vopsirii. In plus, durata procedurii este de cateva ore, in functie de dimensiunea masinii, in timp ce vopsirea unui singur element poate dura cateva zile pana cand sa se usuce vopseaua.

Durata de viata si preturi


Asadar, colantarea se face in cele mai bune conditii in service-urile specializate, la preturi foarte bine si intr-un timp foarte scurt. In plus, autocolantul folosit este de cea mai buna calitate, insa grosimea sa difera in functie de preferintele soferilor. Cu toate acestea, durata de viata a foliei este de pana la 5 ani, timp in care se va prezenta in conditii ireprosabile. Tinand cont ca tariful pentru o masina de clasa mica pentru colantari auto integrale este de 1.000 de lei, in timp ce vopsirea costa 4.000 de lei, este usor de inteles de ce tot mai multi soferi tind sa opteze pentru aceasta varianta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum am scapat de insecte

 Insectele au constituit intotdeauna o problema in cartierul in care locuiesc, motiv pentru care a trebuit intotdeauna sa gasesc diverse sol...