miercuri, 15 iunie 2016

Peretii de vant - solutia pentru terasele de vara

Peretii de vant se dovedesc a fi grozavi in numeroase situatii, motiv pentru care devin din ce in ce mai populari, regasindu-se in portofoliile tuturor firmelor care ofera servicii in acest domeniu. Acest pereti pot fi confectionati din mai multe materiale, a caror preturi variaza, insa poate ca una dintre cele mai bune alegeri pe care o pot face clientii este cea a peretilor de vant din PVC din mai multe motive.

Pereti de vant din PVC

Acesti pereti de vant au aparut ca o solutie foarte buna pentru inchiderea teraselor sau a balcoanelor, astfel incat noptile de vara sa fie mai calduroase si mai lungi, fara ca oaspetii sa fie deranjati de variatiile de temperatura sau de insecte. Sistemul este prins cu ajutorul unor brate fixe, care asigura legatura intre baza terasei si PVC, existand totusi mai multe tipuri de brate din are clientii pot alege in functie de necesitati si dorinte.
In schimb, trebuie sa se opteze pentru cele mai bune produse, pentru ca acestea sa fie cu adevarat rezistente in fata vantului si a conditiilor meteo nefavorabile, astfel ca acesta este unul dintre motivele principale pentru care trebuie sa se colaboreze doar cu firmele serioase si renumite pentru profesionalismul lor sau calitatea produselor oferite.

Caracteristici



Durata de viata a unui astfel de sistem este de cativa ani, in timp ce bratele sunt adesea fabricate din aluminiu, oferind o garantie lunga. In plus, copertina aleasa se poate fixa fie pe plafon, fie pe perete, in timp ce PVC-ul este suficient de puternic pentru a tine la distanta frigul si zapada, asigurand si o temperatura constanta. Exista doua tipuri de sisteme de actionare, una manuala bazata pe o manivela sau automata, care este insa mai costisitoare. Dimensiunea se adapteaza de la un caz la altul, insa maximul este de 7 metri lungime si 4 metri inaltime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum am scapat de insecte

 Insectele au constituit intotdeauna o problema in cartierul in care locuiesc, motiv pentru care a trebuit intotdeauna sa gasesc diverse sol...