vineri, 9 septembrie 2016

Smartwatch-urile cu Android sunt la mare cautare

Fiecare smartwatch cu Android este usor de purtat si de folosit, dar are propriile sale forte si punctele slabe. Evident ca, daca ai investit in sistemul iPhone si prin urmare detii un astfel de telefon, Apple Watch este principalul tip de ceas pe care ar trebui sa il alegi, iar daca esti utilizator al unui telefon cu Android, atunci ai mai multe optiuni in functie de pret, caracteristici sau design.
Niciunul dintre sisteme nu este compatibil unul cu altul desi au existat zvonuri ca Google lucreaza la o aplicatie Android Wear pentru iOS. Cu noul Android Wear 5.1.1 update prin care ruleaza smartwatch-urile, este clar Apple Watch va avea de recuperat pentru a ajunge la acelasi nivel de caracteristici.

Design

De la bun inceput, Google a permis oricui sa proiecteze si sa vanda propriile lor fete de ceas particularizate pentru smartwatche-uri Android Wear, iar pe de alta parte, Apple Watch are doar 11 fete de ceas, care pot fi si ele personalizate, insa cifra este modesta. Daca privim la exterior ceasurile cu Android, observam ca exista o multime de modele, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Conexiune la internet

Din nefericire, Apple Watch inca functioneaza prin Wi–Fi, iar in cazul in care iPhone-ul este in afara razei de acoperire Bluetooth, acest lucru va va pune in dificultate. Solutia vine din partea ceasurilor inteligente cu Android deoarece acestea pot dispune chiar si de o conexiune poprie.
Cu noua actualizare a sistemului, un smartwatch cu Android poate primi in continuare alerte si notificari prin Wi-Fi, chiar si atunci cand telefonul nu este in raza de actiune. Spre deosebire de Apple ceas, cele cu Wear Android, care ruleaza cu cea mai recenta versiune, se pot conecta la orice retea de internet, ceea ce inseamna ca va puteti bucura oricand de toate notificarile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum am scapat de insecte

 Insectele au constituit intotdeauna o problema in cartierul in care locuiesc, motiv pentru care a trebuit intotdeauna sa gasesc diverse sol...