vineri, 21 octombrie 2016

Ce modele de pantofi de lux au aparut in 2016

Dupa cum bine stim cu totii, papucii reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale oricarei femei, indiferent de anotimp sau de conditiile meteo. Odata cu venirea unui nou sezon, avem o scuza pentru a ne achizitiona cele mai interesante modele ale anului 2016, pentru a ne mentine in pas cu moda. Cu toate ca cizmele sau ghetele sunt articolele centrale, vanzarile pantofilor nu au scazut deoarece mereu o doamna are nevoie de o incaltaminte mai eleganta pentru diverse evenimente speciale sau chiar si pentru a fi purtate zi de zi.

Modelele anului

Daca nu va doriti modele sobre, des intalnite la doamnele din autobuz, mall sau din club, puteti arunca o privire catre piesele ce se incadreaza in categoria pantofi de lux pentru femei de la Joyas. Desi probabil aveti tendinta sa credeti ca preturile ar putea fi piperate, trebuie sa stiti ca raportul calitate-pret este in favorea cumparatorului.

De asemenea, nu trebuie sa va limitati la acele modele traditionale pentru ca moda anului 2016 va permite sa va extindeti gama de optiuni. Desi blanita sau materialul semitransparent au stat la baza colectiilor din vara acestui an, in aceasta toamna este bine sa mergeti pe culori indraznete, din diferite combinatii de materiale. Totodata este important sa acordati atentie cusaturilor sau calitatii incaltamintei deoarece puteti cadea intr-o alta extrema si sa ajungeti sa purtati un kitsch.

Modele speciale

Desi afara au venit temperaturile mai scazute, pantofii fara material sau decupati in partea dorsala sunt in continuare in trend, mai ales pentru evenimentele mai speciale de zi sau de seara. Fie ca alegeti un model cu varful ascutit sau cu varful rotund, in anumite combinatii, puteti castiga atentia si admiratia femeilor din jur. Pe Joyas gasiti printre categoria de pantofi de lux pentru femei cele mai frumoase culori, la un pret avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum am scapat de insecte

 Insectele au constituit intotdeauna o problema in cartierul in care locuiesc, motiv pentru care a trebuit intotdeauna sa gasesc diverse sol...