marți, 25 aprilie 2017

Mare atentie atunci cand faceti verificarea gazelor

Instalatiile de gaze sunt foarte comune in ziua de azi, intalnindu-se in special in mediul urban, insa si tot mai multe zone rurale, fapt care aduce mai mult confort locuitorilor. In schimb, acestia au de respectat si cateva reguli esentiale, iar verificarea periodica este una dintre cele mai importante, intrucat aceasta este impusa de lege, iar cei care nu se supun risca sa fie sanctionati. 

Detaliile privind verificarea gazelor sunt destul de simple, iar procedura trebuie efectuata obligatoriu la fiecare 2 ani, dar si atunci cand clientii doresc acest lucru. Pe aceasta cale nu numai ca se prelungeste durata de viata a instalatiei, insa se previn si diferite riscuri si situatii periculoase.Cei care locuiesc in Bucuresti si in apropiere pot apela la Pro Constructo daca isi doresc sa aiba parte de cele mai bune servicii, preturi accesibile si mult profesionalism. Angajatii sunt bine pregatiti si dispun de cele mai noi echipamente, astfel incat verificarile sa fie efectuate in cele mai bune conditii si foarte eficient.

Documente importante

Persoanele interesate de detaliile privind verificarea gazelor trebuie sa aiba la cunostinta documentele necesare in acest sens, iar aici este inclusa, in primul rand, notificarea referitoare la procedura, iar in cazul in care nu exista, poate fi suficienta si o simpla factura de la gaz. In plus, este nevoie si de proiectul tehnic al instalatiei, o dovada a verificarii ISCIR, alaturi de certificatul de garantie. Cu alte cuvinte, inainte de toate este nevoie ca specialistii sa se asigure ca totul functioneaza in mod legal.

Conditii


De asemenea, este esential si ca de-a lungul timpului sa fi fost respectate toate rigorile impuse de lege, sa nu se fi adus diferite modificari fata de proiectul intocmit in prima faza si sa fie montat si functional un senzor care sa ajute in caz de pericol, fapt care ajuta la prevenirea a numeroase riscuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu