duminică, 7 mai 2017

In ultimii ani s-au inmultit firmele de tamplarie

Orice locuinta moderna trebuie sa fie bine pusa la punct din toate punctele de vedere, iar tamplaria este unul dintre elementele esentiale in cazul careia nu trebuie sa se faca rabat la calitate. Asadar, oricine poate apela la o firma de tamplarie in Bucuresti pentru a avea parte de cele mai bune servicii atunci cand se doreste construirea sau renovarea propriei locuinte.

Lemn

Aceasta este o optiune destul de comuna, insa folosita de cele mai multe ori in randul caselor traditionale. Costurile sunt mai ridicate fata de PVC, iar intretinerea una mult mai complexa, fiind un material mai pretentios, insa si durata de viata poate fi de mai multe decenii, nivel la care PVC-ul nu poate ajunge. De asemenea, si aspectul este unul ce poate fi adaptat in mai multe moduri, pentru a indeplini toate cerintele estetice ale clientilor.

PVC

Oricine apeleaza la firma de tamplarie in Bucuresti poate alege PVC-ul, cel mai popular sistem de tamplarie la aceasta ora, fapt datorat preturilor accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, si acesta poate fi adaptat in mai multe moduri, durata de viata este multumitoare de circa 10 ani sau mai mult, in timp ce intretinerea nu este una complicata. Orice posibil defect ce intervine se remediaza cu usurinta in cel mai scurt timp, astfel ca PVC-ul nu va atrage probleme de-a lungul anilor.

Aluminiu


O varianta tot mai populara este aluminiul, material foarte rezistent si utilizat inca de mai bine de acum 80 de ani in cazul cladirilor de birouri. Dintre toate optiunile de tamplarie, acesta promite cea mai lunga durata de viata, insa este si cel mai prietenos cu mediul inconjurator, oferind posibilitatea de a fi reciclat de nenumarate ori. In schimb, performantele sale din punct de vedere al izolarii termice si fonice nu sunt cele mai grozave in comparatie cu alte variante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu