joi, 18 mai 2017

Vara se colanteaza autoturismele

Colantarea este una dintre cele mai populare variante de personalizare a masinilor, in special in cursul verii, cand orice sofer isi doreste ca acestea sa arate grozav si sa se remarce prin traficul aglomerat. Poti sa vezi oferta de colantari aici, unde costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acesta este unul din avantajele principale pentru care colantarea este preferata in detrimentul vopsirii traditionale. Aceasta solutie din urma poate sa coste si de 4 sau 5 ori mai mult, in timp ce procedura este mult mai complicata si implica diferite riscuri.

Usor de pus in aplicare

In primul rand, pentru a colanta integral o masina sunt suficiente cateva ore intrucat se aloca circa 15 minute pentru fiecare element. Preturile variaza in functie de tipul de autocolant ales si de dimensiunile autoturismului, insa acestea vor fi gata intotdeauna in aceeasi zi, pe cand vopsirea implica cel putin 3 zile de repaus pentru masina, pana cand se usuca vopseaua. Specialistii de la Colantari Design dispun de experienta necesara, de cele mai bune echipamente, dar si de spatii adecvate pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii, astfel ca oricine poate vedea ofertade colantare aici.

Durata de viata

Durata de viata difera in functie de tipul autocolantului ales, unele venind la pachet cu o garantie de 2 ani, in timp ce altele rezista in cele mai bune conditii chiar si 5 ani, insa acestea din urma sunt, bineinteles, putin mai costisitoare.

Intretinerea autocolantelor


Un alt avantaj al colantarii este faptul ca foliile sunt foarte usor de intretinut, iar masinile vor putea fi duse la spalatorie fara grija dezlipirii autocolantului din cauza presiunii apei. In plus, in cazul in care acestea sunt zgaraiate sau lovite in parcare, aceste probleme sunt foarte simplu de remediat intrucat este de ajuns ca folia de pe elementul respectiv sa fie inlocuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu